Om kundaliniyoga

Kundaliniyoga består av fysiska övningar, andningstekniker, meditationer och mantran. Vi använder kraftfulla tekniker för koncentration och avslappning. Under en klass gör vi pass (kriyas) som består av en eller flera övningar (asanas) som utförs i en särskild ordning. Fokus ligger mer på uthållighet än på avancerade positioner.

Kundaliniyoga erbjuder olika pass för olika ändamål. Passen varierar från att vara fysiska till meditativa. De flesta pass har båda komponenterna. Förutom fysisk träning ger yogan träning för sinnet.

Kundaliniyoga fungerar utmärkt som friskvård eftersom den arbetar på hela människan med goda resultat på kort tid. Den har med framgång använts terapeutiskt mot till exempel stress, högt blodtryck, ryggproblem och migrän.

Under Erbjudanden i menyn ovan hittar du aktuella kurser och öppna pass.

Tycker så mycket om Kundaliniyoga. Den har förändrat mig på något sätt, från att ha gått med mycket inre stress och oro till ett mer ”stilla sinne” och den känslan är fantastisk. Jag tycker du är en fantastisk lärare och inspiratör! Är så tacksam att jag just hamna på din kurs. Trodde att jag hade anmält mig till en annan form av yoga första terminen men är så glad att jag hamnade på Kundaliniyoga!” / Anna M

Lite att tänka på inför ett yogapass

Du bör inte ha ätit precis innan passet. Undvik helst att äta 2-3 timmar innan passet. Ta gärna med vatten att dricka under passet. Mjuka kläder som inte stramar eller sitter åt rekommenderas. Gör aldrig yoga under inverkan av alkohol eller andra droger. Tala med din läkare om att göra yoga om du har någon medicinsk utmaning.