Om J A P Yoga & Må Bra

J A P Yoga & Må Bra erbjuder Kundaliniyoga och Breathwalks i form av kurser, enskilda pass, workshops och företags-/organisationsevenemang.

J A P Yoga & Må Bra:s kurser är förlagda till Nygatans Yoga i centrala Örebro. Nygatans Yoga drivs tillsammans med Stoltz Yoga. Vi hyr även ut lokalen till andra som erbjuder tekniker som kan främja välmående.

J A P Yoga & Må Bra innehar ansvarsförsäkring. J A P kommer från ordet jappa som betyder att upprepa.

J A P Yoga & Må Bra drivs av mig, Sofia Hadders. Jag har utövat kundaliniyoga sedan 2005. 2013 blev jag certifierad Level 1 Kundaliniyoga- och meditationslärare. Under utbildningen hade jag förmånen att studera under ledning av Sada Sat Singh och Kaur. Efter utbildningen har jag regelbundet fyllt på med erfarenhet och inspiration under ledning av bland annat GurmukhPanch Nishan och Guru Rattana.

Jag har deltagit i följande tre ”påbyggnadsmoduler” för kundaliniyogalärare: ”Mind and Meditation” (januari 2017), ”Life Cycles and Life Styles” (januari 2019) och ”Authentic Relationships” (januari 2020). Jag är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund.

2015 utbildade jag mig till Breathwalkinstruktör hos Camilla Lund Elander på Yoga Dimensions och 2016 i Medicinsk Yoga för kundaliniyogalärare hos Ulrika Berglind på Yogakraft. 2019 deltog jag i kursen Planetary Gong Therapy, med Mehtab Benton. Då väcktes mitt intresse för Vedisk Astrologi som jag utforskar sedan dess, bland annat med stöd av Johan Andao, på Veda Aurum.

Min akademiska bakgrund är en fil kand. i samhällsvetenskap med inriktning arbets- och organisationspsykologi kompletterat med fristående kurser inom personal- och genuskunskap. Vid sidan av J A P Yoga & Må Bra frilansar jag som konsult i HEXA Processledning.

Sedan hösten 2012 utgör Kundaliniyoga min dagliga sadhana. Yogan stärker mig fysiskt, mentalt och spirituellt.