Yoga för bröstopererade

Laddar Karta...

Datum/Tid
torsdag 17 juni -21
18:30 - 19:30

Plats
Nygatans Yoga


Välkommen till ett yogapass för dig som efter ett bröstcancerbesked opererats. Även du som står inför en operation är välkommen.

Passen utgår från kundaliniyoga och medicinsk yoga. Mycket fokus läggs vid andningen. De fysiska övningarna anpassas efter deltagarnas individuella förutsättningar.

Med hjälp av yoga och meditation stärks vår förmåga att landa i oss själva. Vi främjar rörlighet, ger kropp och sinne chans att slappna och främjar läkning.

Efter yogapasset finns möjlighet att sitta kvar en stund (längst till 20:00) och prata med de andra deltagarna.

Vi är minst 2 och max 8 deltagare. Antalet är anpassat så att vi ska känna oss trygga och kunna hålla avstånd till varandra.

Sommarpris: 100:-

Anmälan (som är bindande) gör genom att Swisha 100:- till 070-607 45 54 senast kl. 18:00 dagen innan passet. Skriv ”17 juni” som meddelande. Kvitto får du i samband med passet.

Vi deltar endast om vi är friska. Om jag behöver ställa in passet får du tillbaka dina pengar via Swish.

Lokalen är utrustad med yogamattor och meditationskuddar. Det finns också stolar/pallar att tillgå. Filtar finns men känns det bättre för dig att ”vira in dig” i något eget under vila och meditation rekommenderar jag att du tar med en egen filt, sjal eller tröja. Det är vanligt att man blir törstig under ett yogapass så ta gärna med en vattenflaska med lock/kork.

Handsprit och möjlighet att tvätta händerna finns.

Toalett och omklädningsrum finns i karateföreningens lokaler en våning nedanför Nygatans Yoga. För att komma in får du låna en ”låstagg” upp i yogalokalen. Ta detta i beaktande innan passet så att du inte behöver skynda i onödan.

Har du frågor är du välkommen att mejla info@japyogaochmabra.com

Välkommen!