Yoga för bröstopererade

Laddar Karta...

Datum/Tid
tisdag 18 februari -20
9:30 - 10:45

Plats
Nygatans Yoga


Yoga för bröstopererade vänder sig till dig som, efter att ha fått ett cancerbesked, står inför en bröstoperation eller har opererats.

Passen tar sin utgångspunkt i kundaliniyoga som är en mycket kraftfull yogaform. Till viss del kommer vi att använda medicinsk yoga som utvecklats från kundaliniyogan.

Vi kommer att lägga mycket fokus vid andningen, göra fysiska övningar anpassade efter deltagarnas individuella förutsättningar och praktisera olika koncentrationstekniker/meditationer. Med hjälp av yoga och meditation ger vi oss stöd att landa i oss själva, skapar balans, främjar vår fysiska rörlighet och vårt mående. Avsikten är att hjälpa kropp och sinne att slappna av så att vi kan ge oss bättre förutsättningar att reducera stress och smärta och bli bättre på att hantera vardagen.

Efter yogapasset finns möjlighet att sitta kvar en stund och samvara över en kopp te tillsammans med de andra deltagarna.

Vid några tillfällen under våren kommer vi ha extern kompetens av olika slag på plats.

Pris: 160:-/pass. Det går också att köpa klippkort (3 ggr för 465:- eller 5 ggr för 750:-)

Anmälan (som är bindande) mejlas till info@japyogaochmabra.com senast kl. 12:00 dagen innan aktuellt pass. Betalning per Swish till 070-607 45 54 senast dagen innan aktuellt pass eller kontant på plats innan passet.

Lokalen är utrustad med yogamattor och meditationskuddar. Det finns också stolar/pallar att tillgå. Filtar finns men känns det bättre för dig att ”vira in dig” i något eget under vila och meditation rekommenderar jag att du tar med en egen filt, sjal eller tröja. Det är vanligt att man blir törstig under ett yogapass så ta gärna med en vattenflaska med lock/kork.

Toalett och omklädningsrum finns i karateföreningens lokaler en våning nedanför Nygatans Yoga. För att komma in får du låna en ”låstagg” upp i yogalokalen. Ta detta i beaktande innan passet så att du inte behöver skynda i onödan.

Välkommen!