Workshop för en värdefull start på 2020

Laddar Karta...

Datum/Tid
lördag 4 januari -20
9:00 - 12:30

Plats
Nygatans Yoga


Ett nytt år står för dörren – 2020. Numerologiskt är 2020 ett år 4 (2+0+2+0 = 4). Fyran representerar vårt hjärtchakra och står för service, kärlek och medkänsla. Det är i hjärtat vi kan skifta från mig och mitt till vårt gemensamma – röra oss ”from me to we”.

Frågor vi kan ställa oss för att utforska vårt fjärde chakra är: Tillåter jag mig att stå för, och agera utifrån, det som är sant för mig? Är mitt hjärta öppet och kan jag fullt ut älska mig själv och andra?

Vad är då din sanning så här i början på 2020? Vilka förmågor tar du med dig in i det nya året och vilka värderingar vill du utgå från under 2020? Vad kan du göra för att agera mer i linje med dina förmågor och värderingar så att du kan vara mer sann mot dig själv och andra?

Under workshopen gör vi ett yogapass, ger oss en vila och en meditation. Dessutom ger vi oss möjlighet att synliggöra våra förmågor och värderingar. Vi gör också en plan för hur vi kan leva mer sant och uppriktigt, både gentemot oss själva och i möte med andra, under 2020.

Från workshopen får du med dig en skön upplevelse och det reflektionsmaterial vi använder så att du kan använda det under 2020.

Fika serveras under förmiddagen! Meddela om du har några allergier i samband med att du anmäler dig.

Pris: 400:- inklusive fika och reflektionsmaterial

Anmälan senast den 30 december genom mejl till info@japyogaochmabra.com Tillsammans med bekräftelse på att vi mottagit din anmälan följer betalningsunderlag. Anmälan är bindande efter den 30 december 2019. (Vid färre än sex anmälda ställs workshopen in.)

Välkommen att ge dig en värdefull start på 2020!

Eva och Sofia