Väck din kreativitet!

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
lördag 10 april -21
9:30 - 13:00


Välkommen till en workshop som ger dig redskap att väcka din kreativitet!

Workshopen är för dig som har en längtan att uttrycka dig och öppna dig för ditt skapande. Kanske vill du skriva, måla, föreläsa, anlägga en rabatt, sjunga, inreda garderoben, designa fågelholkar eller något annat. Det spelar ingen roll.

I den här workshopen blandar vi på ett unikt sätt metoder som öppnar dig för den kreativa kraften:
• samtal
• skrivövningar
• kundaliniyoga
• meditation

Kursledare:
Ina Knutsson, kreativ vägledare och musiker som driver företaget Skapa & Leva som ger kurser och föreläsningar i kreativ process (www.skapaochleva.com)
Sofia Hadders, yogalärare och processledare med 10 års erfarenhet av att leda grupper i kundaliniyoga (www.japyogaochmabra.com)

Plats: Nygatans Yoga, Nygatan 38, Örebro (Så här hittar du till Nygatans yoga: https://nygatansyoga.se/hitta.html)

Tid: 9:30-13:00 lördagen den 10 april

Pris: 450:- (Pausfika ingår).

Ta på dig mjuka kläder som inte sitter åt och plocka med dig skrivbok, favoritpenna och en vattenflaska. Yogamattor, sittkuddar och filtar finns i lokalen. Föredrar du egen matta, kudde och filt går det bra att ta med.

Anmälan: mejla namn och adress till info@japyogaochmabra.com och eventuella allergier vi behöver ta hänsyn till senast den 7 april.

Antal platser är begränsat till minst fyra och max åtta deltagare. Plats bekräftas genom faktura som mejlas till dig. Anmälan är bindande efter 7 april. Fram till dess kan du återfå inbetalat belopp eller överlåta din plats till någon annan.

Vi följer rådande restriktioner i enlighet med rådande pandemiläge.

”Kreativitet är vår sanna natur… blockeringar utgör ett naturvidrigt hinder för en process som är lika normal och lika vidunderlig som när kronbladen slår ut på en blomma.” (Julia Cameron)

Välkommen!