Nätverksträff för kundaliniyogalärare

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
lördag 18 maj -19
10:00 - 12:00


Till den här träffen välkomnas du som är kundaliniyogalärare (enligt Yogi Bhajan) eller som nu deltar på Level 1-utbildningen. Du är medlem i SKY – Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund – eller funderar på att bli.

Över hela landet så arrangeras nätverksträffar via SKY där vi ses för att umgås, utbyta erfarenheter, samtala kring saker runt lärarrollen som vi önskar lyfta och få stöttning i, samt dela gemenskap med varandra. Träffarna är kostnadsfria, men det som önskas av dig är att du är medlem i SKY eller har för avsikt att bli.

Den här träffen kommer, beroende på väder, antingen förläggas till Nygatans Yoga i Örebro eller till Sommarro i Örebro. Plats aviseras per mejl ett par dagar innan träffen.

Den här gången gör vi ett yogapass eller går en Breathwalk tillsammans (beroende på plats och väder). Där efter diskuterar vi möjligheter att arrangera flera eller ett gemensamt evenemang den 28 september till minne av att det är 50 år sedan Yogi Bhajan började undervisa kundaliniyoga i väst. Har du idéer redan nu som du vill att vi diskuterar får du gärna mejla dom till info@japyogaochmabra.com så sammanställer jag förslagen inför mötet.

Plats: Nygatans Yoga eller Sommarro. Plats bestäms och meddelas ett par dagar innan träffen.

Tid: Lördag 18/5 kl.10.00-12.00

Anmäl till: info@japyogaochmabra.com senast den 15 maj

Varmt välkommen!