Workshop – Medicinsk Yoga

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
lördag 16 september -17 - söndag 17 september -17
9:30 - 12:00


Välkommen till en introduktionskurs i Medicinsk yoga, 09:30 – 12:00 den 16 och 17 september!

Medicinsk yoga är en lugn och mjuk yogaform för alla som vill förbättra sin styrka, flexibilitet och förmåga att hantera stress. Rörelserna är mjuka och inkännande och kombineras med olika andningstekniker. Mellan varje övning ges utrymme för vila vilket ger kropp och sinne tid att stanna upp och hämta kraft och energi. Övningarna kan utföras sittande på stol för den som inte kan eller vill sitta på golvet.

Dessa dagar ger vi en introduktion i vad Medicinsk yoga är. Vi går igenom olika andningstekniker och yogapass med tillhörande avslappning och meditation.

Dokumentation över de pass och tekniker vi går igenom delas ut till deltagarna som stöd för vidare yogautövning i vardagen.

Det är viktigt att du innan kursen meddelar om du lider av någon sjukdom eller andra problem som kan påverka din träning.

Kursen äger rum på Nygatans Yoga, Nygatan 38 i Örebro. Tyvärr finns inte hiss hela vägen upp till Nygatans yoga, varför du behöver kunna ta dig uppför 2,5 trappor för egen hand. Yogamattor, kuddar och stolar/pallar finns i lokalen.

Vi som undervisar heter Eva Stoltz och Sofia Hadders, båda certifierade kundaliniyoga- och meditationslärare samt utbildade i Medicinsk yoga för kundaliniyogalärare.

Pris för båda dagarna inklusive dokumentation: 550:-

Anmälan med namn, e-postadress och telefonnummer görs till info@japyogaochmabra.com senast 10 september. OBS! Anmälan är bindande efter 10 september. Avanmälan därefter faktureras med halva beloppet.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Eva på 0721-57 37 26 eller Sofia på 070-607 45 54.

Välkommen!