Kundaliniyogapass för alla

Laddar Karta...

Datum/Tid
torsdag 2 januari -20
17:30 - 19:00

Plats
Nygatans Yoga


Välkommen till ett yogapass som är öppet för alla oavsett erfarenhet av kundaliniyoga. Du behöver vare sig vara vig eller vältränad för att delta. Yogan anpassas för alla kroppar. Vi stärker oss med hjälp av andning, en kriya (ett yogapass) avslappning och meditation.

Anmälan (som är bindande) görs via sms till 070-607 45 54 eller via e-post till info@japyogaochmabra.com senast två dagar innan passet. Vid färre än tre anmälda ställs passet in. Om så sker meddelas du per sms eller mejl om detta dagen innan passet.

Pris: 150:-

Betalning i första hand via Swish till 070-607 45 54 dagen innan passet. Ange den e-postadress som du vill ha kvitto skickat till som meddelande. Har du inte Swish betalar du kontant på plats innan passet. Pris 150 kr.

Lokalen är utrustad med yogamattor och meditationskuddar. Vill du kan du ta med egen matta. Filtar finns men känns det bättre för dig att ”vira in dig” i något eget under vila och meditation rekommenderar jag att du tar med en egen filt, sjal eller tröja.

Det är vanligt att man blir törstig under ett yogapass så ta gärna med en vattenflaska med lock/kork.

Toalett och omklädningsrum finns i karateföreningens lokaler en våning nedanför Nygatans Yoga. För att komma in där kan du behöva hämta en ”låstagg” upp i yogalokalen. Ta detta i beaktande innan passet så att du inte behöver stressa i onödan.

17:30 börjar vi passet.

Sat Nam!