Kundaliniyoga för alla – FULLBOKAT

Laddar Karta...

Datum/Tid
torsdag 20 augusti -20
17:30 - 19:00

Plats
Nygatans Yoga


DETTA PASS ÄR FULLBOKAT

Välkommen till detta kundaliniyogapass för alla. Du är välkommen oavsett om du har erfarenhet av kundaliniyoga eller inte.

Vi värmer upp, gör en kriya med vars hjälp vi går igenom hela kroppen. Passet avslutas med meditation.

Bindande anmälan görs senast dagen innan genom att Swisha 120:- till 070-607 45 54. Skriv din e-postadress + evenemangsdatum som meddelande. Det går också bra att betala kontant (med jämna pengar) på plats. Kvitto kommer per mejl. Vid färre än tre anmälda ställs passet in. Återbetalning sker i så fall under torsdagen.

I och med coronautmaningen är antalet platser begränsat.

Lokalen (Nygatans Yoga, Nygatans 38) är utrustad med yogamattor, meditationskuddar och filtar. Vill du kan du ta med egen matta. Känns det bättre för dig att ”vira in dig” i något eget under vila och meditation rekommenderar jag att du tar med en egen filt, sjal eller tröja.

Det är vanligt att man blir törstig under ett yogapass så ta gärna med en vattenflaska med lock/kork.

Toalett och omklädningsrum finns i karateföreningens lokaler en våning nedanför Nygatans Yoga. För att komma in där kan du behöva hämta en ”låstagg” uppe i yogalokalen. Ta detta i beaktande innan passet så att du kan vara på plats på yogamattan när vi börjar 17:30. Vi låser entrédörren precis innan passet börjar så det är viktigt att du är i tid.

Välkommen!