Kraftfull nymåneyoga och meditation

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
fredag 24 januari -20
17:30 - 19:30


Välkommen till ett pass för dig som vill utmana dig själv och för dig som har ett öppet sinne och vill ladda på med extra energi.

Vid nymåne sägs vår energinivå vara som lägst och att det är en perfekt tid att reflektera, vända sig inåt och ladda om. Den här nymånekvällen ger vi oss ett riktigt kraftfullt kundaliniyogapass, vila och en meditation som hjälper oss att komma ur negativa loopar.

Pris: 150:-

Anmälan (som är bindande efter den 23/1) görs genom att Swisha 150:- till 070-607 45 54 senast den 23 januari. Skriv ditt namn och din e-postadress som meddelande så kommer kvitto per mejl. Har du inte Swish, meddela per sms att du kommer och betala kontant innan passet.

Vid färre än tre anmälda ställs passet in. Du meddelas då detta via sms eller mejl samt får tillbaka eventuell betalning.

Lokalen (Nygatans Yoga, Nygatans 38) är utrustad med yogamattor och meditationskuddar. Vill du kan du ta med egen matta. Filtar finns men känns det bättre för dig att ”vira in dig” i något eget under vila och meditation rekommenderar jag att du tar med en egen filt, sjal eller tröja.

Det är vanligt att man blir törstig under ett yogapass så ta gärna med en vattenflaska med lock/kork.

Toalett och omklädningsrum finns i karateföreningens lokaler en våning nedanför Nygatans Yoga. För att komma in där kan du behöva hämta en ”låstagg” uppe i yogalokalen. Ta detta i beaktande innan passet så att du kan vara på plats på yogamattan när vi börjar 17:30. Vi låser entrédörren precis innan passet börjar.

Välkommen!