Droppa in i mån av plats

Laddar Karta...

Datum/Tid
torsdag 29 oktober -20
17:30 - 19:00

Plats
Nygatans Yoga


Du som vill prova på och du som har erfarenhet av kundaliniyoga är välkommen att droppa in på denna klass i mån av plats.

Skicka ett sms till 070-607 45 54 om du är intresserad så återkopplar jag så snart som möjligt med besked om det finns plats eller inte.

Pris: 160:-/tillfälle.

Betalning via Swish till 070-607 45 54 så snart plats bekräftats eller kontant med jämna pengar innan passet. Om du Swishar, skriv din e-postadress + datum du kommer delta som meddelande så skickar jag kvitto per mejl.

Lokalen (Nygatans Yoga, Nygatans 38) är utrustad med yogamattor och meditationskuddar. Vill du kan du ta med egen matta. Filtar finns men känns det bättre för dig att ”vira in dig” i något eget under vila och meditation rekommenderar jag att du tar med en egen filt, sjal eller tröja.

Det är vanligt att man blir törstig under ett yogapass så ta gärna med en vattenflaska med lock/kork.

Toalett och omklädningsrum finns i karateföreningens lokaler en våning nedanför Nygatans Yoga. För att komma in där kan du behöva hämta en ”låstagg” uppe i yogalokalen. Ta detta i beaktande innan passet så att du kan vara på plats på yogamattan när vi börjar 17:30. Vi låser entrédörren precis innan passet börjar.

Välkommen!