Donationspass till förmån för Bröstcancerföreningen Hilda

Laddar Karta...

Datum/Tid
fredag 8 mars -19
17:30 - 20:00

Plats
Nygatans Yoga


Varje dag insjuknar c:a 20 kvinnor i bröstcancer. Att drabbas utmanar. Jag har själv erfarenhet av den här typen av utmaning och är oerhört tacksam över att jag har kundaliniyogan som stöd i den här erfarenheten.

Att utöva kundaliniyoga innebär många gånger en utmaning. Att drabbas av en cancerdiagnos är en utmaning av en helt annan kaliber. Oavsett om det handlar om yoga eller en cancerdiagnos har vi inget annat alternativ än att ta oss an utmaningen utifrån var vi befinner oss i den aktuella stunden.

Jag vill välkomna dig, man och kvinna, att utmana dig själv på yogamattan. Jag kommer att guida er som deltar att ta er igenom passet utifrån era förutsättningar. Under yogapasset har vi bröstcancerdrabbade i åtanke. Innan yogapasset värmer vi upp oss. Efter passet ger vi oss en stunds djupavslappning följt av en meditation.

19:30-20:00 presenterar Bröstcancerföreningen Hilda Örebro län sin verksamhet, ger bra tips och svarar på frågor.

Priset för att få cancer kan vara högt. Priset för att delta i detta pass är en donation på minst 100:- till Bröstcancerföreningen Hilda Örebro län. Du Swishar din donation till 123 57 67 223 senast 30 minuter innan passet startar. Skriv J A P Yoga & Må Bra som meddelande.

Kan du inte delta men ändå vill donera pengar går det såklart också bra.

Vi har utrymme för 24 personer denna kväll. Lokalen är utrustad med yogamattor och meditationskuddar. Bär mjuka kläder som inte sitter åt. Ta gärna med dig en vattenflaska.