BUILDING THE WARRIOR SPIRIT Kundaliniyoga för män – en introduktion

Laddar Karta...

Datum/Tid
lördag 25 mars -17
12:00 - 15:30

Plats
Nygatans Yoga


Kundaliniyoga är en dynamisk yoga som består av fysiska övningar, andningstekniker, meditationer och mantran. Vi använder kraftfulla tekniker för koncentration och avslappning. Kundaliniyoga ger energi och skapar mental, fysisk och känslomässig hälsa. Den hjälper oss att skapa balans mellan avslappning och anspänning.

Kundaliniyoga är till för alla. Varför erbjuder vi då en workshop för endast män? Jo, för att män har efterfrågat det.

Under workshopen ges du tillfälle att bekanta dig med ett par av kundaliniyogans andningstekniker, göra ett yogapass, slappna av och meditera. Du får kännedom om effekter av, och fördelar med, kundaliniyogan. Vidare får du en inblick i vad som avses med ”the warrior spirit” kopplat till kundaliniyogans bakgrundshistoria relaterat till sikhiska krigare, krigaregenskaper och stridsträning. Vi reflekterar över hur detta sammantaget kan användas till vardags och i professionella sammanhang.

Workshopen hålls av Michael Gustafson, till vardags lärare och forskare vid Försvarshögskolan och Sofia Hadders, egen företagare inom bl a organisationsutveckling. Båda är internationellt certifierade kundaliniyoga- och meditationslärare.

Plats: Nygatans Yoga, Nygatan 28, Örebro

Investering: 340: –

Frukt finns att tillgå under eftermiddagen.

Anmälan senast den 17 mars görs till info@japyogaochmabra.com. Betalning mot faktura eller via Swish senast den 24 mars. Meddela hur du vill betala i samband med anmälan. Avanmälan efter 18 mars faktureras med halva beloppet.

Vid färre än fem anmälda ställs evenemanget in.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av via info@japyogaochmabra.com eller på 070-607 45 54

Välkommen!

/Michael och Sofia