Bästa julklappen!? En workshop för ditt nervsystem!

Laddar Karta...

Datum/Tid
lördag 29 december -18
9:00 - 12:30

Plats
Nygatans Yoga


Nervsystemet påverkar hela vår kropp. Med ett starkt nervsystem kan vi lätt och effektivt göra det vi vill och våra automatiska funktioner i kroppen – autonoma nervsystemet (andning, blodcirkulation, matsmältning) – fungerar bättre. Likaså kan ett starkt nervsystem stödja oss när oväntade saker sker i våra liv.

I en tid då allt mer sker i en snabb takt är det värdefullt att kunna vara i det som sker och med bibehållen balans och närvaro. Med kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan stärker vi förmågan att ”agera istället för att reagera”.

Under workshopen gör vi stärkande och balanserande kriyas (yogapass), mediterar och chantar – allt för vårt nervsystem. Du kommer få slappna av till ljudet av gongar. Under en paus då vi dricker te och äter lite frukt ges du möjlighet att reflektera över hur du hanterar livets skeenden och utmaningar.

Lärare är Sofia Hadders och Eva Stoltz, både certifierade kundaliniyogalärare enligt Yogi Bhajan.

Pris: 375 kr. Faktura mejlas i samband med att du får en bekräftelse på att vi mottagit din anmälan.

Anmälan görs per mejl senast den 21 december till info@japyogaochmabra.com

Observera att eventuell avbokning efter 21 december debiteras med hela beloppet.

Mattor, sittkuddar och filtar finns i lokalen. Ta gärna med en flaska med lock/kork så att du kan ha vatten tillgängligt under workshopen.

Har du frågor om workshopen är du välkommen att kontakta Sofia på info@japyogaochmabra.com, tel 070-607 45 54 eller Eva på info@stoltzyoga.se, tel 073-42 41 463

Välkommen!