After Work Yoga

Laddar Karta...

Datum/Tid
fredag 2 mars -18
17:15 - 18:45

Plats
Nygatans Yoga


Välkommen att avsluta första fredagen i mars med ett kundaliniyogapass i vilket vi kommer att släppa taget om blockeringar som kan sitta i kroppen. Övningarna i passet är relativt enkla men ibland dynamiska.

Ingen förkunskap krävs. Alla är välkomna.

Utöver passet kommer vi att ge oss själva en längre vila och göra en meditation.

Pris: 150:- Du betalar på plats, kontant eller med Swish till 070-6074554. Om du betalar med Swish, ange din e-postadress som meddelande så får du kvitto per mejl.

Anmälan (som är bindande efter sista anmälningsdatum) görs till info@japyogaochmabra.com senast den 28 februari. Vid färre än tre anmälda ställs passet in.

Praktisk information: Passet hålls på Nygatans Yoga, Nygatan 38. Ingången är på byggnadens bortre/inre kortsida. Det är samma trappuppgång som Nerikes Dansinstitut och Örebro Kyokushin Karate. Yogastudion ligger högst upp (hissen går endast till våning 3).

Yogamattor, ullmattor och övrig utrustning finns att låna hos oss, men självklart går det bra att ta med egen matta. Ta även gärna med en egen vattenflaska (vatten finns i salen).
Toalett & omklädning finns hos vår hyresvärd Örebro Kyokushin Karate på våningen under oss. Om det är låst så finns nyckeltaggar att låna i yogastudion.

Varmt välkommen!