Det är inte slut. Det bara fortsätter….

Nu är det slut… Som i Fem myror är fler än fyra elefanters avslutsvinjett, där elefanten tutar och försvinner iväg i intet kanske semestern är försvunnen och tillintetgjord. Slut. Finito. Over and done. Så känner kanske några när semestern är över. Andra står med axlarna nedsänkta och säger som en person jag träffade en augusti sa för några år sedan: ”Bara 46 veckor kvar tills nästa gång…”.

Jag försöker göra vad jag kan för att inte hamna i slut och finito. Jag vill ha något av ”ledighetskänsla” varje dag. Oavsett dag, månad och årstid. Jag strävar efter att ha ett liv där inte helger och några semesterveckor om året är happenings som håller mig uppe och vid liv resten av tiden. För att få till detta portionerar jag ut en anings härligheter varje dag. Oftast är det enkla härligheter som inte kostar särskilt mycket och som inte skulle väcka särskilt mycket uppmärksamhet i sociala media-flöden.

Exempel på vad som är härligheter för mig är morgonyoga, läsning, promenader. Utforskande samtal med min son. Att låta blicken vila på tallar vars bark skimrar av guld när solen lyser på dom. Tid att betrakta småfåglar och att samtala med grannen. Kärnfulla samtal med en vän. En god kopp te. Det enkla bjuder på oändligt med härligheter.

Apropå oändliga härligheter. Ni som är bekanta med kundaliniyogan vet att den erbjuder tusentals kriyor som vi kan utforska. Visst… det är inte alltid härligt, men alltid utvecklande. Förutom att jag strävar efter att portionera ut härligheter i min vardag har jag portionerat ut fantastiska yogahändelser att se fram emot de närmaste månaderna. Några av dom har du möjlighet att delta i så om du vill ge dig en härlighet eller flera hoppas jag att du kan inspireras av denna lista:

Jag kommer att återkomma med information om ovan härligheter här och/eller på Facebook-sidan.

Med detta önskar jag er rikligt med härligheter, hela tiden, never ending….

Sofia Hadders
J A P Yoga & Må Bra drivs av mig, Sofia Hadders. Jag är certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare samt Breathwalkinstruktör. Mitt eget yogautövande började 2005. 2013 började jag undervisa och har sedan dess praktiserat yoga dagligen. Jag är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och innehar ansvarsförsäkring. Vill du veta mer om mig och mitt yogautövande kan du läsa J A P Yoga & Må Bras blogg.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *