Om J A P Yoga & Må Bra

J A P Yoga & Må Bra erbjuder tekniker som du kan använda för att må bra. Framför allt håller vi kurser, pass och workshops i Kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan, Breathwalk och Medicinsk yoga. J A P kommer från ordet jappa som betyder att upprepa.

J A P Yoga & Må Bra vänder sig till privatpersoner, organisationer och företag. Då det finns mycket i livet som kan få oss att må bra samarbetar vi med andra som kan inspirera till välmående. Två av mina samarbetspartners är Stoltz Yoga och Yoga Stark. Tillsammans verkar vi under samma tak på Nygatans Yoga i centrala Örebro.

J A P Yoga & Må Bra drivs av mig, Sofia Hadders. Mitt yogautövande började 2005. 2013 blev jag certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare enligt Yogi Bhajan. Under utbildningen hade jag förmånen att studera under ledning av internationella lärare såsom Sada Sat Singh och Kaur. Efter det har jag flera gånger deltagit i workshops under ledning av Guru Rattana. 2015 utbildade jag mig till Breathwalkinstruktör och 2016 i Medicinsk Yoga. Januari 2017 deltog jag i modulen ”Mind and Meditation” i Level 2-utbildningen för kundaliniyogalärare. Jag är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och är sedan 2018 ledamot i SKY:s styrelse. J A P Yoga & Må Bra innehar ansvarsförsäkring.

Utöver yogan driver jag en egen firma i viken jag kartlägger, skriver och ger stöd för hållbara utvecklingsprocesser. Min akademiska bakgrund är en fil kand. i samhällsvetenskap med inriktning arbets- och organisationspsykologi kompletterat med fristående kurser inom personal- och genuskunskap. Ideellt engagemang har jag bl a i UN Women Sverige Örebro där jag sitter i styrelsen.