Aktuella kurser

Kundaliniyoga fortsättningsklass – tisdagar kl. 17:15 – 18:45

Den här kursen vänder sig till dig som tidigare utövat kundaliniyoga och är bekant med flera av kundaliniyogans positioner och med eldandning. Vi stärker oss inifrån och ut med fokus på att stå stabila i tider av förändring. I möjligaste mån avlastas passen från överflödiga instruktioner så att vi i så stor utsträckning som möjligt ska kunna lyssna inåt.

Kursen pågår 11 september – 27 november (12 ggr).

Pris: 1700:-

Plats: Nygatans Yoga, Nygatan 38, ÖREBRO

Nybörjarklass (och för dig som vill ge dig en ny början) torsdagar kl. 17:30-19:00

Till den här kursen är alla välkomna. Vi bekantar oss sakta och tryggt med olika kundaliniyogapass, andningstekniker, meditationer och – allra mest – oss själva. Vi sätter kurs mot lugn och närvaro.

Kursen pågår 13 september – 29 november (12 ggr)

Pris: 1700:-

Plats: Nygatans Yoga, Nygatans 38, ÖREBRO

Lugn/sittandes/senior – yoga för dig som tänker på dig själv som senior och/eller behöver ta det lite lugnare, tisdagar kl. 14:00 – 15:00

Du som tänker på dig själv som senior eller känner att du behöver ta det lite lugnare är välkommen till den här kursen. Yogan, som är inspirerad av kundaliniyogan, anpassas efter dig och dina förutsättningar. Övningarna kan utföras både på golvet eller sittandes. För att kunna delta behöver du klara av att gå i trappor, eftersom det inte finns hiss hela vägen upp till yogalokalen.

Kursen pågår 11 september – 30 oktober (8 ggr)

Pris: 900:-

Plats: Nygatans Yoga, Nygatan 38, ÖREBRO

Anmälan och betalning yogakurser

Anmälan, som är bindande två veckor innan kursstart, görs med namn, e-postadress, vald kurs samt önskat betalningssätt till info@japyogaochmabra.com. Vid avanmälan senare än två veckor innan kursstart faktureras halva beloppet.

Betalning sker mot faktura som mejlas ut innan kursstart. Vill du betala med friskvårdskuponger/checkar anger du detta i samband med anmälan. Det går bra att delbetala med friskkuponger. Meddela i så fall hur stor del av kursavgiften du önskar betala med kuponger. Vill du dela upp betalningen på två tillfällen går det bra mot att du betalar en administrativ avgift på 50:-. Kontakta mig om det är aktuellt för dig så hittar vi en lösning.

Medlem i LIF-stilen? Ange detta i samband med anmälan och bifoga en bild på ditt medlemskort så får du 10 % rabatt på J A P Yoga & Må Bras kurser (ej workshops och öppna pass). Rabatten gäller både yoga och breathwalk om betalning sker mot faktura, kontant eller via Swish (ej vid betalning med friskvårdscheckar).

OBS! Antalet platser är begränsat och du behöver ha en egen försäkring då du inte omfattas av våra företagsförsäkringar.

Känn dig varmt välkommen att ta kontakt om du har frågor.