Aktuella kurser

I mån av plats kan du droppa in på Kundaliniyoga fortsättning, tisdagar kl. 17:15 – 18:45 v. 4-20 eller på Kundaliniyoga för dig som vill börja med, återkomma till eller fortsätta med kundaliniyoga, torsdagar kl. 17:30-19:00 v 3-12.

NÄSTA KURSSTART torsdag v. 14:

Möt vårens energi med egen kraft! Torsdagar kl. 17:30 – 19:00; Nygatans Yoga v. 14-21

Den här kursen vänder sig till dig som vill stärka upp dig och fylla på med energi för att svara upp mot vårens och sommarens skeenden. Vi kommer att göra stärkande och kraftfulla kundaliniyogapass. Det är bra om du har någon erfarenhet av kundaliniyoga, eller annan yogaform, sedan tidigare. Vi börjar v. 14 och fortsätter till och med v. 21.

Pris: 1120:- (8 ggr)

Drop-in

Drop-in i mån av plats: 150:- (SMS:a 070-607 45 54 den dag du vill gå och hör om plats finns)

Anmälan och betalning yogakurser

Anmälan, som är bindande två veckor innan kursstart, görs med namn, e-postadress, vald kurs samt önskat betalningssätt till info@japyogaochmabra.com. Vid avanmälan senare än två veckor innan kursstart faktureras halva beloppet.

Betalning sker mot faktura som mejlas ut innan kursstart. Vill du betala med friskvårdskuponger/checkar anger du detta i samband med anmälan. Det går bra att delbetala med friskkuponger, men då önskar jag att du i samband med anmälan meddelar hur mycket av kursavgiften du önskar betala med kuponger. Vill du dela upp betalningen på två tillfällen går det bra mot att du betalar en administrativ avgift på 50:-. Kontakta mig om det är aktuellt för dig så hittar vi en lösning.

Medlem i LIF-stilen? Ange detta i samband med anmälan och skicka med en bild på ditt medlemskort så får du 10 % rabatt på J A P Yoga & Må Bras kurser (ej workshops och öppna pass). Rabatten gäller både yoga och breathwalk om betalning sker mot faktura, kontant eller via Swish (ej vid betalning med friskvårdscheckar).

OBS! Antalet platser är begränsat och du behöver ha en egen försäkring då du inte omfattas av våra företagsförsäkringar.

Känn dig varmt välkommen att ta kontakt om du har frågor.