Yoga för bröstopererade

Laddar Karta...

Datum/Tid
torsdag 10 december -20
19:30 - 20:30

Plats
Nygatans Yoga


Yoga för bröstopererade vänder sig till dig som efter ett cancerbesked står inför en bröstoperation eller har opererats. Du är välkommen att droppa in på kursen som pågår under hösten. Vi ses varannan torsdag och gör övningar och meditationer som utgår från kundaliniyoga och medicinsk yoga.

Mycket fokus läggs på vår andning. Allt vi gör anpassas efter var och ens individuella förutsättningar. Passen syftar till att främja andningen, vår fysiska rörlighet och vårt mående. Efter yogapasset finns möjlighet att sitta kvar en stund och ta en kopp te tillsammans med de andra deltagarna.

Anmälan (som är bindande) görs genom att senast dagen innan passet Swisha 160:- till 070-607 45 54 dagen innan passet. Skriv YOBO som meddelande. Har du inte Swish går det att betala kontant på plats. Du behöver dock meddela per sms att du kommer. Kvitto erhålls i samband med passet eller skickas via mejl.

Lokalen är utrustad med yogamattor och meditationskuddar. Det finns också stolar/pallar att tillgå. Filtar finns men känns det bättre för dig att ”vira in dig” i något eget under vila och meditation rekommenderar jag att du tar med en egen filt, sjal eller tröja. Det är vanligt att man blir törstig under ett yogapass så ta gärna med en vattenflaska med lock/kork.
Toalett och omklädningsrum finns i karateföreningens lokaler en våning nedanför Nygatans Yoga. För att komma in får du låna en ”låstagg” upp i yogalokalen. Ta detta i beaktande innan passet så att du inte behöver skynda i onödan.Välkommen!