Vintersolståndet – vi välkomnar ljusets återkomst

Laddar Karta...

Datum/Tid
torsdag 21 december -17
17:30 - 20:00

Plats
Nygatans Yoga


Fram tills idag har solen stannat uppe kortare och kortare tid dag för dag. Mörkret har slutit sig allt mer omkring oss. Men idag, den 21 december, infaller vintersolståndet som är årets kortaste dag här i norden. Från och med idag vänder ljuset åter och mörkret får träda åt sidan mer och mer för var dag som går.

Under den här workshopen tar vi tillfället i akt och firar ljusets återkomst med kundaliniyoga, meditation och några väl valda ord som vi önskar ska inspirera till reflektion om hur vi kan bära ljuset även dagar då mörker är en del av våra liv. Du kommer också få information om den kundaliniyogalärarutbildning som startar i Örebro i mars.

Ledare den här kvällen är Sofia Hadders, J A P Yoga & Må Bra om och Clara Nestor, www.kyoga.dk

Te och frukt serveras under kvällen. Ta gärna med en vattenflaska så att du kan dricka under passet.

Tid: 17:30 – 20:00

Pris: 275:-

Alla är välkomna – ingen tidigare erfarenhet krävs.

Anmälan görs med namn och e-postadress till info@japyogaochmabra.com senast den 15 december. En bekräftelse på din anmälan, samt faktura, kommer per mejl. Vid färre än sex anmälda ställs evenemanget in.

Workshopen är förlagd till Nygatans Yoga, Nygatan 38 (ovanpå Nerikes Dansinstitut och Örebro Kyokushin Karate. Lokalen ligger högst upp (hissen går endast till våning 3).
Yogamattor, ullmattor och övrig utrustning finns att låna hos oss, men självklart går det bra att ta med egen matta.

Toalett & omklädning finns hos vår hyresvärd Örebro Kyokushin Karate på våningen under oss. Om det är låst så finns nyckeltaggar att låna i yogastudion.

Välkommen!