Larvigt taggad

caterpillar-399156__340Den här veckan avslutar jag årets yogaklasser. Trodde jag skulle mötas av den stora tröttheten och pysa ihop som ett cykeldäck som farit fram över hårt vintergrus, men inte. Istället känner jag mig larvigt taggad! Känner lust och inspiration att planera yogakurser, workshops och temakurser! Det spritter av idéer om vad jag vill göra med utgångspunkt i yogan.

Den stundande helgen kommer jag fylla på med kunskap och inspiration. Jag har bett Ulrika Berglind från Yogakraft komma hit och hålla utbildningen ”Medicinsk yoga för kundaliniyogalärare”. Jag har länge velat gå den kursen men plats och tider har inte passat. Ringde därför Ulrika efter sommaren och frågade om hon kunde tänka sig att hålla utbildningen i Örebro. Och det kunde hon!

Vi blir elva lärare som kommer få lära oss att leda pass i Medicinsk Yoga, få kännedom om den medicinska yogans möjligheter och begränsningar samt få kännedom om ACT, ett redskap för att stärka individens tilltro till sin egen förmåga att påverka sin livssituation.

Förutom att jag ser fram emot att ta del av kursen ser jag också fram emot att få träffa andra kundaliniyogalärare och utbyta kunskaper och erfarenheter av yogan. Så värdefullt!

Efter kursen hoppas jag kunna fortsätta larva mig i betydelsen ha idéer, låta dom vila i puppstadiet den tid de behöver och sedan släppa ut dom med full vingbredd!

Sat Nam!

Sofia Hadders
J A P Yoga & Må Bra drivs av mig, Sofia Hadders. Jag är certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare samt Breathwalkinstruktör. Mitt eget yogautövande började 2005. 2013 började jag undervisa och har sedan dess praktiserat yoga dagligen. Jag är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och innehar ansvarsförsäkring. Vill du veta mer om mig och mitt yogautövande kan du läsa J A P Yoga & Må Bras blogg.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *