Låt oss gå en sväng

Reduce speed nowPå väg, på väg, på väg. Vi är ofta på väg någonstans. Omedvetna och ouppmärksamma ruschar vi mellan hem och åtaganden, mellan stolar och kopieringsmaskiner, från rum till rum, mellan A och B. Och C, D, E och så vidare.

Genom Breathwalk har jag blivit medveten om hur ofta jag är ”på väg” när jag går. Tidigare var jag sällan i steget där foten sattes ner. Ofta befann jag mig mentalt framme vid målet och bortanför det. Var kroppen befann sig hade jag ingen känsla av.

Genom Breathwalk har jag fått ett verktyg som hjälper mig att växla mellan vardagseffektivitetsgående till gång präglad av intensiv närvaro. Jag uppmärksammar fötternas möte med underlaget, närvaron och kraften i mina ben och stabiliteten i mina höfter. Känner hur andetagen berikar mig när hjärtat hålls lyft mot himlen när jag går.

Medvetenheten om mig själv och min kropp när jag går skänker mig glädje. En ökad medvetenhet om färger, dofter, ljud och rörelser i min omgivning gör mig tacksam över livet här och nu. Jag blir mer medveten om världen och kan därmed vara mer levande i den.

Låt oss gå en sväng….. Du hittar möjligheter under Öppna pass.

Välkommen!

Sofia Hadders
J A P Yoga & Må Bra drivs av mig, Sofia Hadders. Jag är certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare samt Breathwalkinstruktör. Mitt eget yogautövande började 2005. 2013 började jag undervisa och har sedan dess praktiserat yoga dagligen. Jag är medlem i SKY, Sveriges Kundaliniyogalärares Riksförbund och innehar ansvarsförsäkring. Vill du veta mer om mig och mitt yogautövande kan du läsa J A P Yoga & Må Bras blogg.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *